El Dique

Dit luxe vakantiehuis in El Dique (Pescadores) kunt u tegen meerprijs gebruik van maken. Het beschikt over 3 slaapkamers. Twee badkamers, waarvan een met douche, toilet en wastafel en een met ligbad, toilet, wastafel en wasmachine. De keuken is volledig ingericht met o.a. koffiezetapparaat, oven, koel-/vrieskast en vaatwasmachine.


In de grote eet-/woonkamer is TV met Spaanse zenders en DVD.

Buiten is een grote afgesloten tuin met (overdekt) terras, tafeltennistafel en een vaste BBQ.

Beddengoed is aanwezig.
We raden wel aan zelf handdoeken mee te nemen.
Er is helaas geen Wifi, maar bij de 2 restaurants op loopafstand kunt u van de wifi gebruik maken als u daar wat eet of drinkt.

Klik op de foto om meer & grotere foto's te zien

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn 2 campingbedjes (inclusief beddengoed) beschikbaar en er is volop speelgoed aanwezig.

Mocht u voor deze accommodatie kiezen, dan heeft u dit vakantiehuis helemaal voor uw gezelschap/gezin alleen. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis.

Bij hoge uitzondering zouden 2 kleinere groepen kunnen worden samengevoegd, maar dit wordt altijd van te voren met alle betrokken partijen overlegd.


Als deze accommodatie volgeboekt is, kunnen we ook andere vakantiehuizen of appartementen voor u verzorgen. Bijvoorbeeld in El Dique (Pescadores), Chiprana en Caspe.

Pension
Dit vakantiehuis is geregistreerd als Pension bij de regering van Aragón.