WK Karper 2015 in Caspe

vlnr: Ferry Verhofstad, Minardus Woltman, Wim Molendijk, Peter Molendijk, Dennis Nijland, Bjorn Wender en coach Michel Hollaar.

Het Nederlands Team Karper zal vanaf woensdag 7 t/m zaterdag 10 oktober deelnemen aan het Wereldkampioenschap Karper 2015. Aan de oevers van de Ebro bij Caspe in Spanje zal Nederland worden vertegenwoordigd door de eerste drie koppels van de einduitslag van De Nationale Topcompetitie Karper 2014 (De TC Karper).

Bondscoach Michel Hollaar, penningmeester van De KSN, heeft veel vertrouwen in de drie koppels die het WK-team vormen.

Deze zes mannen bewijzen al een paar jaar tijdens de Topcompetitie Karper dat ze beschikken over de juiste vaardigheid en instelling om hoog te eindigen bij een wedstrijd. Zulke mannen neem ik heel graag mee naar het WK in Spanje. Als we een beetje gunstig loten dan heb ik hoge verwachtingen.

Een voordeel is verder dat we worden geassisteerd door Ron Beugelink.
Ron is met zijn bedrijf The Compleat Ebro Angler sinds 2008 visgids op de Ebro en kent het WK-traject op zijn duimpje. Dankzij die kennis heeft hij al twee keer samen met Arnout Terlouw de eerste prijs behaald tijdens de World Catfish Classic. Gelukkig heeft Ron naast het meervalvissen ook heel veel kijk op het karpervissen.

Al met al verwacht ik dat we dit WK hoog kunnen eindigen.

Gerwin Gerlach heeft onlangs het Nederlands team na de derde wedstrijd voor De TC Karper gesproken en een vooruitblik op het WK Karper geschreven. Zijn vooruitblik kunt u HIER lezen.

En ook in Karper magazine 92 is aandacht besteed aan dit evenement.

Via de facebookpagina van De KSN en natuurlijk ook op onze facebookpagina zullen alle verrichtingen van ons Nationale Team gevolgd kunnen worden.

sectorindeling WK Karper 2015