De Compleate Meerval Ervaring


Vissen op Meerval (en karper) in de buurt van Caspe
- 6 dagen vissen (7 nachten) - voor € 745,- pp

Dit volledig verzorgde pakket is inclusief:

  - Accommodatie
  - Visvergunningen
  - Hoogwaardig vismateriaal, inclusief eind materiaal
  - Gids (alle zes de visdagen)
  - (Rubber)boot
  - Stoelen, net, mat, weeguitrusting
  - Koelbox

Dit pakket is inclusief al het materiaal wat u nodig heeft om te vissen op de Ebro, inclusief eind materiaal.
Onze visbenodigdheden behoren tot het beste wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
We zijn trots op onze spullen en behandelen het als zodanig; dat wil zeggen dat alles regelmatig onderhouden en gereinigd wordt.

Deze prijs is exclusief maaltijden, pellets/aas/voer, vluchten, vervoer, Coto-kosten en gebaseerd op minimaal 2 personen. Normaal gesproken worden er géén groepen samengevoegd. Als u voor 2 personen boekt, heeft u de gids voor uzelf alleen.*

De vakantiehuizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met koelkast/diepvriezer, en vaak ook een magnetron, gasstel, koffiezetapparaat en BBQ buiten, dus kunnen alle maaltijden makkelijk zelf klaargemaakt worden. Maar er zijn ook heel veel leuke restaurantjes in Caspe, waar je lekker en gezellig kunt eten.

Mocht u voor een van onze accommodaties kiezen, dan heeft u dit vakantiehuis helemaal voor uzelf. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis.*

De gidsen hebben een uitgebreide kennis van de rivier en kennen vele verschillende visstekken. Over de afgelopen jaren hebben zij hier op verschillende plaatsen vele grote vissen gevangen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de World Catfish Classic al 2x is gewonnen. En in 2014 en 2017 ook de Concurso Interprovincial del Siluro en Chiprana.

Als u ook kans wilt krijgen om één van de hard vechtende karpers te vangen, bespreek dit dan met uw gids, dan neemt hij ook karpermateriaal mee.

COTO: De Spaanse overheid en de lokale visverenigingen hebben manieren gezocht om de waterkant schoner te houden en het illegale vissen en het vermoorden en meenemen van vissen tegen te gaan.
Vanaf 1 juli 2015 is de omgeving van Caspe/Chiprana een COTO de PESCA – speciaal terrein, voor de hengelsport.
Dat betekent dit dat er bovenop het bedrag van de visvergunningen een extra bedrag voor dagtickets of weektickets moet worden betaald. Dit geld wordt oa gebruikt voor de extra mankracht voor de extra controles.
We zullen die extra kosten helaas moeten doorberekenen aan onze gasten, maar dat betekent wel dat het vissen hier een nog prettiger ervaring wordt in een schonere omgeving.
De dagtickets kosten 8,- euro per persoon per dag. Weektickets zijn 50,- euro per persoon per week.

Voor meer informatie over deze pakketten, langere of kortere trips van bijvoorbeeld 4 dagen (5 nachten) of 2 dagen (3 nachten) aarzelt u aub niet om contact op te nemen.

 

* Bij hoge uitzondering of door onvoorziene omstandigheden zouden groepen kunnen worden samengevoegd, maar dit wordt altijd van te voren met alle betrokken partijen besproken.